Składniki:
jabłka | 1 kg |
kisiel żurawinowy | 2 opakowania |
cukier brązowy | 3/4 szklanki |
dżem | 250 ml |
masło lub margaryna | 15 dag |
cukier brązowy | 1 szklanka |
cynamon | 2 łyżeczki |
mąka krupczatka | 2 szklanki |
mąka tortowa | 1/2 szklanki |
jabłka | 1 kg |
kisiel żurawinowy | 2 opakowania |
cukier brązowy | 3/4 szklanki |
dżem | 250 ml |
masło lub margaryna | 15 dag |
cukier brązowy | 1 szklanka |
cynamon | 2 łyżeczki |
mąka krupczatka | 2 szklanki |
mąka tortowa | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: