Składniki:
jajko | 2 szt. |
cukier | 3/4 szkl. |
cukier waniliowy | |
margaryna | 1/2 kost. |
masło orzechowe | 1-2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
mąka | 1.5 szkl. |
orzechy włoskie | 20 dkg. |
lukier | |
cukier puder | 15 dkg. |
sok z cytryny | 2-3 łyżki |
jajko | 2 szt. |
cukier | 3/4 szkl. |
cukier waniliowy | |
margaryna | 1/2 kost. |
masło orzechowe | 1-2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
mąka | 1.5 szkl. |
orzechy włoskie | 20 dkg. |
lukier | |
cukier puder | 15 dkg. |
sok z cytryny | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: