Składniki:
budyń śmietankowy | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
herbatniki | |
truskawki świeże | 4 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżki |
cukier puder | |
serek homogenizowany waniliowy | 1 kg |
biszkopty okrągłe | 2 op |
masa kajmakowa | 1 puszka |
mleko | pół l |
budyń śmietankowy | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
herbatniki | |
truskawki świeże | 4 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżki |
cukier puder | |
serek homogenizowany waniliowy | 1 kg |
biszkopty okrągłe | 2 op |
masa kajmakowa | 1 puszka |
mleko | pół l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: