Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto marchewkowe z bananami i orzechami
Kroki postępowania
Marchewkę pokroić w plasterki i smażyć w syropie z dodatkiem soku z cytryny, aż się zeszkli i zmięknie.
mąka pszenna | 22,5 dag |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier | 8 dag |
olej | 170 ml |
jajko | 3 szt |
banan | 2 szt |
marchew | 15 dag |
orzechy laskowe | 5 dag |
białko | 1 szt |
cukier puder | 10 dag |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: