Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto czereśniowo orzechowe z bitą śmietanką.
Kroki postępowania
Pianę ubić na sztywno
margaryna | 30 dkg |
cukier | 3/4 szkl |
mąka pszenna | 25 dkg |
jajko | 6 szt |
cukier waniliowy | 1 szt |
kakao | 2 łyżeczki |
orzechy włoskie | 1/2 szkl |
kompot | 1 litr |
galaretka wiśniowa | 2 szt |
śmietana 30% | 500 ml |
czekolada | 1/2 tabliczki |
cukier puder | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: