Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto brzoskwiniowe z jeżynami
Kroki postępowania
Następnie łączymy ze sobą zawartość obu misek na gładką masę.
Przekładamy do niej ciasto i układamy owoce.
mąka pszenna | 1 szklanka |
serek homogenizowany | 0,5 szklanka (brzoskwiniowy) |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
olej | 0,25 szklanka |
cukier | 0,5 szklanka |
jeżyny | na wierzch ciasta |
margaryna | do wysmarowania formy |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do wysypania formy |
jajko | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: