Przepis i sposób przygotowania na: Ciastka kruche Joanny
Kroki postępowania
składniki na 1 porcję
3 szklanki mąki
proszek do pieczenia 15 gram
cukier 1/2 szklanki
śmietana kwaśna 3 łyżki
smalec 1 łyżka
margaryna 125 gram
2 żółtko
1 jajko
mąka tortowa | 3 szkl |
proszek do pieczenia | 15 gram |
cukier | 150 gram |
śmietana kwaśna | 3 łyżki |
smalec | 1 łyżka |
margaryna | 125 gram |
zótka | 2 szt |
jajko | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: