Przepis i sposób przygotowania na: Ciastka kokosanki z polewą czekoladową
Kroki postępowania
Dodać jajko. Wymieszać oba rodzaje mąki, proszek do pieczenia i wiórka kokosowe. Dodawać po łyżeczce tej mieszanki do masy tłuszczowej, stale ucierając.
margaryna | 125 g |
sól | szczypota |
cukier puder | 100 g |
jajko | 1 szt |
mąka pszenna | 150 g |
mąka pełnoziarnista | 50 g |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
wiórki kokosowe | 75 g |
czekolada mleczna | 125 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: