Przepis i sposób przygotowania na: Choinkowe ciasto
Kroki postępowania
Twaróg zmielić, wymieszać z cukrem, mlekiem, olejem, solą i skórką z cytryny.
twaróg | 15 dag/ chudy |
cukier | 7 dag |
mleko | 6 łyżek |
olej | 6 łyżek |
skórka z cytryny | 2 łyżeczki |
mąka | 30 dag |
proszek do pieczenia | 1 szt. |
sól | 1 szczypta |
żółtko jajek | 1 szt |
śmietana | 1 łyżeczka |
dżem | 1/2 słoiczka |
papier do pieczenia | |
cukierki | ozdobne |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: