Przepis i sposób przygotowania na: Cebulowa zupa z grzybami i fioletowymi ziemniakami
Śmietanę wyrabiamy z kilkoma łyżkami zupy, dodajemy do całości, dokładnie mieszamy, podajemy z posiekaną natką pietruszki.
cebula | 500 g |
grzyby leśne | 300 g |
słonina wędzona | 50 g |
ząbek czosnku | 1 szt |
seler korzeniowy | 1 kawałek |
ziemniaki | 300 g (fioletowe) |
kasza pęczak | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 2 szt |
śmietana | 2 łyżki |
natka pietruszki | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: