Przepis i sposób przygotowania na: Burger z kaszanki
Bułki lekko podpiekamy, smarujemy górę i spód sosem remulada.
Na spód bułki układamy liść sałaty, kotlet, ser, pomidor i kleksem musztardy. Przykrywamy wierzchem bułki ;)
bułki | 2 szt (do burgerów lub inne) |
kaszanka | 400 g (biała lub czerwona) |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
ząbek czosnku | 1 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
sos | 1 remulada duńska |
musztarda | |
ser pleśniowy | |
pomidor | 1 szt |
sałata masłowa | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: