Składniki:
boczniaki | 200 g |
bazylia świeża | 2 garści |
majonez | 120 g |
parmezan starty | 2 łyżki |
mąka | |
jajko | 2 szt |
woda | 30 ml |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 80 g |
Bazylia suszona Prymat | 1/2 łyżeczki |
olej słonecznikowy | |
sól i pieprz |
boczniaki | 200 g |
bazylia świeża | 2 garści |
majonez | 120 g |
parmezan starty | 2 łyżki |
mąka | |
jajko | 2 szt |
woda | 30 ml |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 80 g |
Bazylia suszona Prymat | 1/2 łyżeczki |
olej słonecznikowy | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: