Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BEZA Z TOFI od Agatkii

2.0
(10)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

białko 4 sztuk
cukier kryształ 1 szklanka
tofi 5 łyżeczek

Przepis i sposób przygotowania na: BEZA Z TOFI od Agatkii

Białka ucieramy na sztywno, dodajemy cukier i dlaej ucieramy.

na bleche dajemy pergamin, i mase na małe kuleczkii. PIECZEMY 45 min-1 h w temperaturze 150 stopni C.

Jak już są zarumienione wyciagamy i podajemy polane sosem tofii.

PYCHA POLECAM

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 03.06.2013 16:34
fajny pomysł z toffi
Zosia1 26.03.2013 10:39
za bezami wprost przepadam
kuklik 04.03.2013 13:33
beza z sosikiem pycha
Aannkaa82 24.02.2013 11:02
Beziki + sos toffi = niebo w ustach. Cudowne połączenie.
Ada-Gaba 24.02.2013 08:34
pyszne,uwielbiam sos toffi
gacopierz23 21.02.2013 21:58
dobry smak
Betka 12.02.2013 07:25
smaczne!
Andysz 10.02.2013 10:59
rewelacja;)
Laila2786 09.02.2013 13:41
super
Katarzyna54 08.02.2013 21:28
fajna
Bernadeta1 08.02.2013 20:56
taka inna ale smaczna
jasiek 08.02.2013 20:06
nietypowa
Rafał3 08.02.2013 19:23
WOW ale pyszne
eMMe 08.02.2013 19:12
super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak