Składniki:
buraki czerwone | 1 kg |
czosnek | 1 łyżka |
woda | 1 i 1/2 litra |
seler | 1 szt. |
por | 1 szt. |
ziele angielskie | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt. |
sok z cytryny | 1 łyzka |
papryka | 2 (chili lub jalapeno) |
buraki czerwone | 1 kg |
czosnek | 1 łyżka |
woda | 1 i 1/2 litra |
seler | 1 szt. |
por | 1 szt. |
ziele angielskie | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt. |
sok z cytryny | 1 łyzka |
papryka | 2 (chili lub jalapeno) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: