Składniki:
zakwas na żur | 1 sztuka |
woda | 2,5 litra |
ziele angielskie | 1 garść |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 garść |
mąka pszenna | 2 łyżka |
jaja | 3 sztuka |
kiełbasa wiejska | 1 sztuka |
ser biały | 0,3 kg |
czosnek | 3 sztuka |
przyprawy | 1 garść |
zakwas na żur | 1 sztuka |
woda | 2,5 litra |
ziele angielskie | 1 garść |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 garść |
mąka pszenna | 2 łyżka |
jaja | 3 sztuka |
kiełbasa wiejska | 1 sztuka |
ser biały | 0,3 kg |
czosnek | 3 sztuka |
przyprawy | 1 garść |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: