Składniki:
pierś z indyka | 20 dag |
bakłażan | 1 szt |
cebula | 1 szt |
natka pietruszki | |
orzeszki pini (prażone) | 2 łyżki |
sos sojowy | 1 łyżka |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | |
olej | 1 łyżka |
cukinia | 1 szt |
pierś z indyka | 20 dag |
bakłażan | 1 szt |
cebula | 1 szt |
natka pietruszki | |
orzeszki pini (prażone) | 2 łyżki |
sos sojowy | 1 łyżka |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | |
olej | 1 łyżka |
cukinia | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: