Przepis i sposób przygotowania na: Bakłażan nadziewany kaszą owsianą
Kroki postępowania
Bakłażany kroję wzdłuż, wydrążam środek. Posypuję obficie sola. odstawiam na 30 minut. Spłukuje zimą wodą i osuszam.
bakłażan | 2 sztuki |
kasza | 1 woreczek |
dynia | 30 dkg |
tofu | 1 opakowanie |
pietruszka zielona | 1 pęczek |
sól i pieprz | 1 do smaku |
pomidorki koktajlowe | 5 sztuk |
oregano | 1 szczypta |
bazylia | 1 szczypta |
rozmaryn | 1 szczytpa |
olej | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: