Sposób przygotowania

Pieczarki czyścimy ,kroimy w plastry ,gotujemy odcedzamy .Łopatkę kroimy w niewielkie kawałki ,i z cebulą podsmażamy na oleju .Podlewamy woda ,dodajemy warzylion lub kucharka i dusimy razem do miękkości mięsa. Dodajemy przecier i fasole w raz z wodą z puszki .Doprawiamy do smaku pieprzem ,dodajemy pieczarki ,Mieszamy i dusimy aż się wszystko ładnie połączy.Podajemy do ziemniaczków.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    a szukałem pomysłu na łopatkę :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    ale smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    co za przysmaki;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pysznie to wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    warte spróbowania
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !