Sposób przygotowania

Wątróbkę umyć,dokładnie osuszyć.Następnie pokroić na kawałki i obsypać mąką.Cebulę obrać i pokroić w półplasterki.Na patelni rozgrzać olej,następnie dodać pokrojoną cebulę i dusić około 2 minuty.Dodać wątrobę i smażyć z dwóch stron do miękkości,na słabym ogniu.Na koniec doprawić solą i pieprzem.Podawać z pieczywem np.bagietką.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    uwielbiam ją
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    ja też
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię wątróbki każde
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie lubię wątróbki, jakoś tak mam od dzieciństwa:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !