Sposób przygotowania

Paprykę pokroić w paski, układamy ciasno w słoikach. Gotujemy zalewe - wszystkie składniki zagotować i gotować przez 5 minut. Papryke zalewamy gorącą zalewą. Pasteryzujemy w zależności od wielkości słoików 15 - 20 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Robię taką.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    Smaczna do kanapek i nie tylko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    świetna na zimę i nie tylko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna, bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !