Sposób przygotowania

Mieso dokładnie czyścimy z błon,opłukujemy,osuszamy,przepuszczamy przez maszynkę.Przyprawiamy do smaku solą,pieprzem,słodką papryką i przyprawą do zup.Z masy formujemy okrągłe kotleciki,pośrodku robimy wgłębienie i wkładamy po dwa żółtka jajek przepiórczych.Delikatnie kropimy dobrą oliwą.Obok mięsa układamy porcje posiekanej cebuli,grzybków i ogórków konserwowych.Dekorujemy natką pietruszki i szczypiorkiem:)Smacznego:)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pycha.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    tatar- niestety nie dla mnie
  • 3
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pychotka aż ślinka cieknie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    A to ciekawe!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    fajny
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !