Sposób przygotowania

Filety z pangi rozmrozić, opłukać, oprószyć solą, pieprzem i mąką. Rybę obsmażyć na oliwi, posmarować 2 łyżkami musztardy i ułożyć w wysmarowanym masłem naczyniu żaroodpornym. Posiekaną cebulę podsmażyć z oliwą i mąką. Wlać wino i bulion, dodać posiekane zioła i gotować przez 5- 10 minut. Tak przygotowanym sosem zalać rybę i zapiec przez 15 minut w temp. 190 stopni. Po tym czasie dodać do sosu musztardę, sól i pieprz.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    wytrawne danie
  • 4
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    fajny przepis :) i moja ulubiona rybka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł na smaczną rybkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczna jest taka ryba

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !