Sposób przygotowania

Mięso, przyprawę, kucharek, czosnek, wymoczoną i odsączoną bułkę, jajka wymieszać w misce. Przygotować mąkę i obtaczać w niej uformowane pulpety, po czym podsmażyć na rozgrzanym oleju. Pulpety wyłożyć do naczynia żaroodpornego. Brokuły podgotować w kostce rosołowej. Na patelnie wlać olej i podsmażyć cebulę uprzednio pokrojoną w kostkę. Na koniec dodać śmietanę i wymieszać. Następnie dodać szklankę wody wymieszaną z kostką rosołową. Doprawić do smaku.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    wyglądają bardzo apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    ładnie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    pyszne... i ten brokuł !? :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !