Sposób przygotowania

Podgrzewamy piekarnik do temperatury 160 stopni. Kroimy powierzchnię szynki w siatkę na głębokości 0,5 cm. Każde oczko siatki nadziać goździkiem. W rondelku podgrzać konfiturę, galaretkę, musztardę, cukier, cynamon i ziele angielskie. Zagotować do uzyskania glazury. Piec szynkę w piekarniku przez 2, 2/4 godziny. Przez ostatnie pół godziny pieczenia smarować co 5 minut glazurą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁGORZATA79

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    o z goździkami :) może być ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !