Sposób przygotowania

Usmażyć kurczaka w maśle zmieszanym z olejem, wyjąć i umieścić pod przykryciem, aby nie ostygł. Do tłuszczu dolać wino i odparować do połowy objętości. Dodać sos myśliwski, gotować na małym ogniu 5 minut, polać nim porcje kurczaka. Przed podaniem posypujemy natka pietruszki.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    MAŁGORZATA79

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    może być smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    na pewno smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !