Sposób przygotowania

Rozgrzać masło w rondelku. Podsmażyć pieczarki. Oprószyć mąką i zasmażyć. Dodać śmietanę, przyprawy i 1/2 szklanki mięsa. Dusić na małym ogniu do zgęstnienia. Jaja ugotować w koszulkach. Pozostałą część homara ponakładać na grzanki. Na wierzch położyć po jajku i polać sosem. Podawać zaraz po przygotowaniu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    takich jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    ekskluzywne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    mmm szkoda, ze drogie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Interesujące
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    apetyczne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawy , podoba mi się
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !