Sposób przygotowania

!kg mięsa pokroić w paski obsmazyc jak na gulasz, dodac pieprz sól paprykę slodka. Zetrzec na gróbej tarce marchew, pietruszke seler i pokroić cebule. W drugim garnku na małej ilości oleju wrzucić papryke (kolorową pokrojona w paski razem z drugą cebula) podlac woda jak będzie miekkie. dodac pomidory z puszki. Nastepnie wszystko razem połączyć z mięsem i trochę upróżyć. (dodac zioła, ketchup trochę chili) i zalać sosem pomidorowo- paprykowym i dobrym pomysłem na. (sosy rozrobione)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !