Sposób przygotowania

Mięso obrać z błon, pokroić w większą kostkę. cebule obrać, wypłukać pokroić w ćwiartki. Z oliwy i octu zrobić marynatę- zalać baraninę, dobrze wymieszać. Ułożyć mięso w misce przekładając cebulą, doprawiając sola i pieprzem. Dodać liść laurowy i ziele angielskie. Pozostawić na dobę w chłodnym miejscu. Po tym czasie mięso nadziać na rożen przekładając cebulą i w trakcie pieczenia polewać marynatą.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !