Sposób przygotowania

Makaron gotujemy (al dente), po ugotowaniu przestudzamy pod zimną wodą i kroimy na drobno. Rumienimy na oleju cebulę dodajemy mięso, lekko solimy i smażymy do miękkości . W osobnym rondlu na maśle dusimy starte na dużych oczkach pieczarki. Po przestudzeniu łączymy wszystkie składniki farszu przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Ciasto na pierogi, rozwałkowujemy i wycinamy foremką okrągłe pierogi nakładamy farsz i zlepiamy. Gotujemy w osolonej wodzie, przed podaniem polewamy zrumienionym masłem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    wyglądają przepysznie:0
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawy przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    warty wyprobowania przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !