Sposób przygotowania

Jajko roztrzepać, posolić. Pieczarki umyć, namoczyć w roztrzepanym jajku, a następnie w tartej bułce i smażyć krótko w dobrze rozgrzanym oleju

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super przepis na pewno skorzystam pozdrawiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszne takie pieczarki
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Super przekąska :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre,bardzo lubie takie pieczareczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !