Sposób przygotowania

Umyte mięso pokroić na kawałki. oprószyć solą oraz tymiankiem i odstawić na 2 godziny w chłodne miejsce. Następnie mięso obsmażyć na oleju, przełożyć do rondla, podlać 3 łyżkami wody i dusić pod przykryciem 20 minut.
Mleko zmiksować z mąką, jajkami, szklanką wody oraz szczyptą soli. Z ciasta usmażyć cienkie naleśniczki. Każdy naleśnik posmarować musztardą, ułożyć kawałki mięsa i zawinąć. Obsmażyć z każdej strony na 3 łyżkach oleju. Podawać z warzywami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    palce lizać
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    bomba:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !