Sposób przygotowania

Boczek ugotować do miękkości w kapuśniaku z dodatkiem liścia laurowego i ziela angielskiego.Następnie boczek posypać obficie przyprawą do kurczaka i pieprzem do smaku.Smażyć na złoty kolor na rozgrzanym oleju,pod przykryciem.Pod koniec smażenia ma olej wrzucić troszkę cebuli.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ciekawy pomysł na boczusia
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pychotka :)))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa84

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !