Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak- 4 sery i czosnek
Przygotowujemy panierkę, jako roztrzepujemy z dodatkiem łyżeczki kucharka. Panierujemy podwójnie roladki w mące, jajku, bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju.
pierś z kurczaka | 2 sztuki |
koperek | 2 łyżeczki |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
cztery sery: | 15 dag |
feta | |
gouda | |
turek la festa z czosnkiem | |
cheddar | |
olej do smażenia | |
Czosnek suszony Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: