Sposób przygotowania

Kiełbasę, resztki wędlin i mięsa kroimy według uznania- wrzucamy na rozgrzaną w dużym garnku lub głębokiej patelni oliwę.
Dodajemy pokrojoną cebulę, paprykę, przeciśnięty przez praskę czosnek i por. Podsmażamy.
Kapustę szatkujemy, ziemniaki obieramy i kroimy na grubszą kostkę- wrzucamy także do garnka.
Całość zalewamy 1/2 l wody- wrzucamy kostki rosołowe i przyprawy. Dusimy pod przykryciem 25-30 minut aż ziemniaki będą miękkie.
Na koniec dodajemy keczup- dokładnie mieszamy.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Pożywna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka140

    trzeba wypróbować :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    basia70

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    taka jest najlepsza!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    fajny pomysł
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo smakowite te poprządki w lodówce
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Fajny pomysł :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszne i bardzo oszczędne! Mniam...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    z takiego sprzątania super rzeczy wychodzą
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    jak będę robić porządki to przyrządzę tą potrawkę :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Podoba mi się nazwa :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !