Sposób przygotowania

bułkę namoczyc w mleku i odcisnac,szpinak wyplukac i wlozyc do garnka.gotowac 5 minut - mozna jeszcze skropic woda.odsaczyc.szpinak z bułka zemlec,wymieszac z solą,gałką,mąką i roztrzepanym jajkiem. formowac kotleciki,obtaczac w bułce i smazyc w glebokim tluszczu.podawac z sosem pieczarkowym.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa102

    ostatnio jestem wielką miłośniczką szpinaku -> coś dla mnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ja jakoś do szpinaku uprzedzona jestem niestety. Pamiątka z przedszkola ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego....
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pięknie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    a ja lubię szpinak
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł13

    zamierzam wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    ja tez
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    ja tez
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    uwielbiam szpinak, ta propozycja wydaje sie byc ciekawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !