Sposób przygotowania

Cebulę najpierw obieramy posypujemy solą mieszamy i odstawiamy . Paluszki kroimy w drobną kosteczkę posypujemy solą , pieprzem , papryką , przyprawą uniwersalną , curry szczyptę , i do gyrosa. Mieszamy i odstawiamy na 10 minut a w między czasie wbijamy jajka solimy pieprzymy i posypujemy odrobinę papryki czerwonej i roztrzepujemy widelcem . Cebulę łączymy z paluszkami mieszamy i podsmażamy na masełku, jak się ładnie zarumieni to dodajemy jajka i pokrojony szczypiorek i smażymy jajecznicę .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa..
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !