Sposób przygotowania

Czosnek utrzeć z rozmarynem. Mięso przekroić na pół, natrzeć solą oraz czosnkiem i rozmarynem, zwinąć w roladę, cielęcinę owinąć boczkiem, na koniec nicią kuchenną, tak aby mięso się nie rozpadało. Do naczynia żaroodpornego włożyć masło, resztę czosnku, włożyć mięso, posypać pieprzem, dolać wina. Pierwsze pół godziny piec w wysokiej temp. (200 st. C), po tym czasie zmniejszyć do ok. 170 stopni C. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super pomysl
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczna roladka
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !