Sposób przygotowania

Najpierw w mięsie zrób kieszonkę , potem natrzyj solą , czosnkiem , tylko posiekanym i pieprzem , włóżmy do lodówki na ok 3 godziny , w miedzy czasie sparz cytryny pokrój w plastry , mięso nadziej cytrynami i zielonym pieprzem , bardzo dokładnie obwiąż , potem posmaruj masełkiem , i wstawiamy do piekarnika i pieczemy do ok półtorej d=godziny w 180 st. tylko musimy często podlewać sosem z pieczenia . Składniki skorupki wymieszaj , a pieczeń posmaruj 10 minutek przed końcem pieczenia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    lubię takie mięska
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    zawsze zastanawiam się co dodać do cielęciny, muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !