Sposób przygotowania

Warzywa obrać. Do żeliwnego garnka wkroić na spód warstwę wędzonego boczku. Na boczek wkroić warstwami plastry ziemniaków, marchwi i cebuli. Warstwy odrobinę solić i pieprzyć. Na warzywa wkroić trochę kiełbasy oraz kilka plasterków buraczka. Następnie ponownie zaczynając od boczku wkroić kolejne warstwy. Na ostatnią warstwę położyć kilka plasterków boczku. Podlać wodą i trzymać na ogniu około godziny.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    takiej jeszcze nie jadłam a wygląda smakowicie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno smaczna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    kociałek mam tylko z burakami nie robiłam:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    TAK JESZCZE NIE ROBIŁAM
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ale syta
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    mi smakuje :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !