Sposób przygotowania

Ser biały rozgniatamy w miseczce widelcem. Szczypiorek drobno siekamy. Rzodkiewkę trzemy na tarce o grubych oczkach. Szczypiorek i rzodkiewkę dodajemy do sera, przyprawiamy do smaku, a następnie dodajemy śmietanę i mieszamy, by składniki się połączyły ze sobą.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wiosenny przysmak na kanapki :) Uwielbiam taki twarożek.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    najlepszy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Sama bardzo często robię taką wersję twarożku-u mnie wszyscy go uwielbiają :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale by się teraz zjadało takiego wiosennego dania;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !