Sposób przygotowania

Pieczarki drobno kroimy. Masło rozgrzewamy na patelni, wrzucamy pieczarki doprawiamy kucharkiem i dusimy aż odparuje woda. Gotujemy wodę z kostką i dajemy grzybki i chwilkę jeszcze gotujemy. Odlewamy troszkę zupy dajemy serek i miksujemy. Dodajemy mąkę i mieszamy wlewając do zupy. Doprawiamy do smaku i sypiemy natkę pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super obiadek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie kremy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    super krem !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !