Sposób przygotowania

Boczek gotujemy.Do gorącego wywaru na chwilę wkładamy umytą wątrobę i bułki,wątrobę osączamy na sicie a bułki mocno odciskamy.W maszynce do mielenia mięsa skręcamy boczek,wątrobę,bułki i pokrojone cebule.Dodajemy jajka i przyprawy.Dokładnie mieszamy.Wykładamy masę do podłużnej foremki(do połowy wysokości)i pieczemy około godziny w gorącym piekarniku.Podczas pieczenia z foremki może kapać tłuszcz,aby temu zapobiec wkładamy korytko z masą w drugie...większe.Polecam i smacznego:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !