Sposób przygotowania

Łososia musimy pogotować na parze ok 6 minut , potem dzielimy go na kawałki , zaś sałatę rwiemy i wkładamy do miseczki , cebulę i dymki kroimy w krążki , ogórka w plasterki . Wszystko łączymy ze sobą , odstawiamy na bok i robimy sos.Wszystkie składniki oprócz koperku wymieszać z woda 5 łyżek , doprawić solą i pieprzem , dopiero teraz dodajemy koperek, i warzywa polewamy gotowym już sosikiem.I obkładamy łososiem .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawa
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !