Sposób przygotowania

Masło utrzeć na puszystą masę dodając po 1 żółtku. Białka ubić z odrobiną soli na sztywną pianę, połączyć z masłem, dodać mąkę i dekikatnie wymieszać. Ciasto wylać do formy wyłożonej folią aluminiową, posmarowanej tłuszczem. Wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec w temp 170 stopni na złoty kolor. Podawać do czystych zup.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    cos nowego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobry dodatek
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !