Sposób przygotowania

1. Ze składników na ciasto zagniatamy szybko ciasto ,zawijamy w folie i wkładamy na 2 godziny do lodówki.
2. Po tym czasie wyciągamy wylepiamy małe foremki i pieczemy 10 minut w 200* C .
3. Upieczone studzimy i wyjmujemy z foremek.
4. Szczypiorek i natkę pietruszki rozdrabniamy blenderem i odciskamy sok .
5. Ser mielimy i łączymy z śmietaną .
6. Dzielimy na 4 porcje .Do jednej dodajemy koncentrat buraczany ,do drugiej sok ze szczypiorku i natki ,a do 3 -ej odrobinę kurkumy .
7. Jedną porcje zostawiamy bez dodatków .
8. Takimi nadzieniami wypełniamy nasze babeczki .
9. Ozdabiamy wg uznania no .ogórkiem lub rzodkiewką .
10. Idealne na letnie przyjęcie w ogrodzie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    rzeczywiście pomysłowe!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    wspaniałe są,to fakt!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ciekawe
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !