Sposób przygotowania

Dzwonka łososia myję, osuszam, spryskuję sokiem z cytryny i pomarańczy. Odstawiam na 20 minut, następnie dokładnie wycieram papierowym ręcznikiem. Nacieram solą, pieprzem, smaruję oliwą.
Piekę na ruszcie po 4-5 minut z każdej strony.
Podaję z białym pieczywem i zieloną sałatą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    ajres

    swietne
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    ajres

    polecam, pyszne wyszlo
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    polecam, pyszne wyszlo
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    uwielbiam rybki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !