Sposób przygotowania

1. Śledzie kroimy na kawałki 2 cm .ziemniaki gotujemy ,odcedzamy ,studzimy i kroimy w plasterki 5 mm.
2. Fasole zielona z puszki odcedzamy z zalewy i kroimy na 2 cm paski. Łączymy ze sobą wszystkie składniki .
3. Cebule ścieramy na tarce o małych oczkach i łączymy z majonezem i łyżeczkę musztardy.Doprawiamy świeżo zmielonym pieprzem kolorowym.
4. Polewamy sałatkę delikatnie mieszamy .
5. Chłodzimy w lodówce 30 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Taką sałatką można się najeść.
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    fajna, treściwa sałatka :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !