Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasolką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa konserwowa 1 puszka
śledź marynowany 5 szt
musztarda 1 łyżeczka
majonez 4 łyżki
ziemniaki 5 szt
cebula biała 1 szt
pieprz kolorowy 2 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolką

1. Śledzie kroimy na kawałki 2 cm .ziemniaki gotujemy ,odcedzamy ,studzimy i kroimy w plasterki 5 mm.
2. Fasole zielona z puszki odcedzamy z zalewy i kroimy na 2 cm paski. Łączymy ze sobą wszystkie składniki .
3. Cebule ścieramy na tarce o małych oczkach i łączymy z majonezem i łyżeczkę musztardy.Doprawiamy świeżo zmielonym pieprzem kolorowym.
4. Polewamy sałatkę delikatnie mieszamy .
5. Chłodzimy w lodówce 30 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zdzislawa2 28.03.2012 12:24
super
caroline1983 19.03.2012 10:39
fajna, treściwa sałatka :)
berys18 22.09.2011 10:10
super pomysł
ben-ka 24.02.2011 10:09
Taką sałatką można się najeść.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak