BOSCH - Odbierz 300 zł

Sposób przygotowania

Przygotować sos z drobniutko posiekanego czosnku, oleju i soku z cytryny. Wymoczone śledzie odfiletować. Pokrojoną w plastry cebulę sparzyć wrzątkiem i osączyć na sicie. Układać warstwami śledzie i cebulę, przesypując wymieszanymi przyprawami. Zalać sosem, przykryć, wstawić do lodówki na 2-3 dni. Przed podaniem ułożyć śledzie na półmisku, przybrać świeżą, drobno posiekaną cebulą, paskami papryki i gałązkami pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jest ok
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Robię podobne .

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !