Sposób przygotowania

Cebulę posiekać bardzo drobno i wymieszać z keczupem i oliwą.Kotlety robić dłonią,obtoczyć w marynacie i wstawić do lodówki na 2 godziny.
Po tym czasie kładziemy je na grillu i pieczemy z obu stron i dopiero wtedy dodajemy sól i pieprz.
Pyszne sa z ogórkami małosolnymi albo z sałatą w sosie winegret.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ciekawe jakby smakowała zrobione na patelni grillowej
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Nie wiem Pacpaw,można spróbować - nie mam grilla elektrycznego a na zwykłej patelni może mięsko być twarde-tego się obawiam.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    męski obiad.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super smaczne;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    No już wreszcie zaczniemy grilowanie
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    No i juz grilujemy:):)
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    grilujemy i odpędzamy chmurki....
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Prawdziwie męska nazwa:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomicie przygotowane mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !